Multifokális szemüveglencse

article thumbnail A multifokális szemüveglencse típus úgy lett kifejlesztve, hogy a viselőjének ne kelljen cserélgetni a szemü... Bővebben...

Olvasókőtől a modern szemüvegig

article thumbnail
Érdekes történetek, mi több, legendák övezik a szemüveg kialakulását, míg a csiszolt üvegtől, az olvasó s...
 Bővebben...

A fény elleni védelem

article thumbnail
Erős megvilágítás hatására a szem kontrasztérzékenysége csökken. Egy napfényes nap után, amennyiben nem v...
 Bővebben...

Védelem a cukorbetegek retinakárosodása ellen

article thumbnail
Cukorbetegség esetén a sejtek nem tudják elegendő mennyiségben felvenni a szem elsődleges energiaforrását, va...
 Bővebben...

„Mintha homok ment volna a szemembe!”

article thumbnail
A szemet érintő megbetegedések között a szemszárazság az egyik leggyakrabban előforduló panasz. A kellemetle...
 Bővebben...

 
 
 Image
 
 
Magunkról Nyomtatás E-mail

"A szem a lélek tükre. A szem, a tekintet hordozza az egyéniség, a személyiség legmarkánsabb jegyeit. Ha nincs szem, nincs egyéniség."

Tokaji Zsolt írótól kölcsönöztük e gondolatot, amely láttatni engedi a Családi Optika szemléletét. A vizualitás korát éljük, otthon, útközben, a munkahelyen mintegy természetes kameraként e szervünk fogadja be az információk többségét. Legfontosabb és leginkább igénybe vett érzékszervünk ugyanakkor minden időben egyet jelentett a lélek, egyéniségünk kifejezőjével.

A Családi Optika szolgáltatásai többet jelentenek puszta látáskorrekciónál, személyes ügyként kezeljük, hogy mindenki az egyéniségéhez, életmódjához, igényeihez leginkább illő szemüveget, kontaktlencsét viselhesse.

Szalonunkban szűrővizsgálatot szemész szakorvos, diplomás optometrista végzi látszerész mester közreműködésével, akik nem csak vizsgálnak, de szakszerű tanácsokkal látják el a pácienseket.

Előzetes bejelentkezés alapján fájdalommentes zöldhályog szűrést, retina (szemfenék) fényképet készítünk, amely főorvosi kiértékeléssel,elemzésével a cukorbetegség, magas vérnyomás már kezdeti stádiumban kiszűrhető.

Látszerészeink segítenek a helyes szemüvegkeret, illetve kontaktlencse kiválasztásában. Üzletünkben válogathatnak szemüvegkereteink közül és meg is rendelhetik azokat. Speciális lencsék esetekben pár napot, normál szemüveglencsék esetében pár órát vesz igénybe a szemüveg elkészítése. A vizsgálatnak megfelelően elkészítette szemüveget archoz, fejhez igazítjuk a próba után.
Aki már korábban is viselt szemüveget, de a szűrővizsgálat szerint új lencsére volna szüksége, igény és lehetőség szerint a meglévő keretbe is kérheti azokat. Sőt, szemüvegjavítást is vállalunk.

Optikai szalonunkan Zeiss, Essilor, Hoya dioptriás lencséket ajánlunk, egyfókuszú, bifokális, multifokális (progresszív), monitorszűrős, illetve színezett típust egyaránt elkészítünk, és kontaktlencsét is kínálunk.

Minden termékünk és szolgáltatásunk megfelel a hatályos magyarországi és európai jogszabályoknak.

Egészségpénztári tagság, munkáltatói hozzájárulás SZÉP-kártya érvényesíthető szolgáltatásainkra!

Szalonunkban nem csak a megfelelő látáskorrigáló eszközről gondoskodunk, hanem abban is segítünk, hogy ehhez akár részletfizetéssel is hozzájusson.

Nézzen körül nálunk!